Savjeti

Upoznajte brand The Singing Ant

Brand The Singing Ant obogatio je naš web shop sa svojim prekrasnim podlogama za igru ​​koje se jednostavno čiste,stvaraju mekani i sigurni prostor za dječju igru te se savršeno uklapaju u vaš interijer.

Iza ovog njemačkog branda stoji mama dviju djevojčica,koja se u kreiranju podloga za igru vodila svojim iskustvima majčinstva. Upravo su ona dovela do stvaranja podloga za igru koje podržavaju lijepotu interijera te okupljaju obitelj na jednom mjestu u provođenju zajedničkih trenutaka.

Same podloge za igranje izrađene su od visokokvalitetne, netoksične EVA pjene, s zadivljujućim uzorkom nazvanim Garden of Daydreams. Odlikuju se i jedinstvenim načinom konstruiranja podloge,bez sitnijih dijelova koji potencijalno mogu biti izgubljeni, te je upravo time povečana dječja sigurnost i užitak u igri.

Kolekcija Garden of Daydreams inspirirana je poljima divljeg cvijeća i vječnom zabavom koju možemo imati kada zaželimo želju pri puhanju maslačka.
Podloge dolaze u četiri pastelne boje, rozoj boji zalaska sunca, zelenoj boji proljeća, sivoj boji mjeseca i plavoj boji jutra. Upotpunjene su nježnim ilustracijama cvijeća te jedinstvenim svjetlucavim točkicama.

Podloge za igru ​​The Singing Ant osigurat će izgled prostora za dječju igru i dječjih sobica ravan onima koje možete vidjeti na stranica bilo kojeg inspirativnog časopisa za interijere.
I najvažnije,igra na ovim podlogama biti će u potpunosti sigurna te će i zasigurno potaknuti vašu dječicu na stvaralaštvo i maštanje.

Vjerujemo, jednako kao i sama osnivačica branda, da će ove podloge za igru, istaknute svojim kreativnim dizajnom i funkcionalnošću, biti must have u svakoj obitelji i dječjim sobicama!