Savjeti

Upoznajte francuski brend Elhee

Iako je njena svrha praktičnost, bočica je među prvim fizičkim objektima koji bebice upoznaju. Postaje dio svakodnevice u odnosu roditelja i bebice te obilježava i simbolizira prve godine djetetova života.

Bočice su obično tvrde, izrađene od stakla ili plastike i sve su duguljastog,cilindričnog oblika.
No jedna se majka zapitala kako je moguče da postoje stvari koje odaju počast ženstvenosti i ženskim oblinama a među njima nije bočica za bebe.
Tako je sama došla na ideju bočice koja neče predstavljati samo spremnik za hranu i sredstvo hranjenja.

Kreira bočicu okruglog oblika koji naglašava ženstvenost i obline majčinstva te samim time već postiže veliku sličnost sa dojenjem. Da bi sličnost bila još veća kreće u odabir materijala koji će koristiti za izradu bočice.
Obeshrabrena svojim iskustvima s razbijenim staklenim bočicama i sumnjičava prema sigurnosti nove plastike, majka troje djece Allison Piraud,osnivačica francuskog brenda Élhée, pri odabiru materijala za izradu bočice odlučila se za novu generaciju medicinskog silikona, koji prirodno ne sadrži otrovne tvari kao što su BPA, BPS, olovo, PVC, ftalati, nitrosamin, kadmij i teške metale a koji osigurava mekanu teksturu i fleksibilnost same bočice.
Bebice tako pri samom kontaktu s bočicom doživljavaju osjetilno i simboličko iskustvo, mogu je stiskati prstima, a mekoća bočice će ih podsjećati na majčina prsa više nego bilo koja druga bočica.

Rupica na sisaču je prilagođene veličine tako da potiče bebicu da uloži gotovo jednak trud u sisanju kao što je to kod dojenja. Na taj način se smanjuje mogućnost da se dijete koje još uvijek doji, odvikne od dojenja.Sam sisač je fiziološki oblikovan i dizajniran tako da odgovara dječjem nepcu čime je osiguran i pravilan oralni razvoj.

Ove predivne bočice dolaze u dvije veličine i nekoliko boja, a o kojima se radi možete provjeriti u Babyroom internetskoj trgovini.

Bočica za bebe Élhée dizajnirana je kako bi zajamčila zdravu prehranu za bebe i ponudila roditeljima nježne i bezbrižne trenutke međusobnog povezivanja tijekom hranjenja.

Hranjenje bebica iz bočice napokon može pobjeći od zastarjele i reduktivne strukture na koju je dugo bilo ograničeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)